سلام دوستان عزيز،اميدوارم لحظات خوشي را در اين وبلاگ سپري كنيد.قبل از هرچيز بايد بگم كه پس از خواندن هريك از مطالب ما نظرتان را در مورد آن مطلب بنويسيداين تنها كاري است كه مرا به موفقيت نزديك تر مي كند!!! همانطور مي دانيد در اين هفته مطالب جالبي براي گذاشته ايم فقط نظر يادتان نرود.
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
٨علت براي پياده روي*
افزايش روز افزون چاقي به عنوان مادر بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت، سرطان، پوكي استخوان و ... بسياري از محققان را به چاره جويي در اين مورد واداشته است. پررنگ كردن نقش پياده روي به عنوان بخشي از زندگي روزمره، مي تواند يك چاره ي رفع اين مشكل باشد.
1- پياده روي از ديابت نوع دو پيشگيري مي كند. برنامه هاي پيشگيري از ديابت نشان داده اند كه 150 دقيقه پياده روي در طي هفته و كاهش فقط 7 درصد از وزن بدن (حدود 5 تا 7 كيلوگرم) مي تواند تا 58 درصد خطر ابتلا به ديابت را كاهش دهد.
2- پياده روي قلب شما را نيرومند مي سازد. مطالعه اي كه در اين خصوص بر روي تعدادي پرستار خانم انجام شد، نشان داد . . . (ادامه مطلب را كليك كنيد)
<عاقبت جوينده>
رضا رو به مادرش كرد و گفت: مامان اين درسته كه مي گويند: جوينده يابنده است؟
مادرش با لبخند گفت:بله پسرم.
رضا با لبخند گفت: پس چرا ديروز من و خواهرم هر چه گشتيم شيريني هايي كه شما كنار گذاشته بوديد پيدا نكرديم!!
< دعوا بر سر پول> . . . (نظريادت نره)
بررسي آنچه بر او رفته است، سرشار از سوژه هاي خواندني خواهد بود. يكي از جذابيت هاي بررسي زندگي ورزشي او، افتادن و برخواستن هاي مكرر اوست. لحظات سختي كه در جريان هر يك از آنها تصور مي شد كار او تمام است، اما اينگونه نبود و او هر بار با اقتداربازگشت.
درست بعد ازبركناري علي دايي از سرمربيگري تيم ملي بود كه پيدا كردن او براي همه خبرنگاران سخت ترين كار دنيا شد.
علي دايي كه پيش از آن بركناري پر ماجرايش سوژه تمامي رسانه هاي ورزشي به شمار مي رفت فرداي آن بازي معروف از تيم ملي بركنار شد تا تمامي خبرنگار ها پس از تماس با شهريار فوتبال ايران براي گفتگو با يك جمله مواجه شوند : «من مصاحبه نمي كنم آقاي عزيز»
علي دايي چنان خود را سانسور كرده بود كه . . . . (اين مطلب مخصوص اعضاي وبلاگ مي باشد چنانچه عضو اين وبلاگ نيستيد،دركمتراز١دقيقه عضو وبلاگ شويد)"نظريادتون نره"
فوتبال پر از حادثه و حاشيه ايران، در طول سال 1389 هم با اتفاقات عجيب و كم نظيري همراه بود كه بعضي هاشان را اصلاً نمي شد پيش بيني كرد.
براي فوتبال ما كه در آن مدت هاست حاشيه بر متن مي چربد. يك سال ديگر هم از سپري شد و حالا شايد در انتهاي اين سال پر ماجرا، بد نباشد مروري كليدوار داشته باشيم بر مهم ترين مسائل اين حوزه.
بهترين و كوتاه ترين مسير چنين گزارش نوروزي جامعي هم اين است كه واژه ها يا اصطلاحاتي را كه در سال 89، در فوتبال ايران متولد شدند و يا به فراخور حوادث گوناگون، به معنا و اعتباري تازه تر دست يافتند، مرور كنيم و با شرحي مختصر و اشاره وار، از اين مفاهيم درگذريم. با ما باشيد . . .
ادعاهاي زيادي وجود دارد؛ چنان كه گفته مي شود آن ها در درمان سرطان و در تقويت سيستم دفاعي بدن بسيار موثر هستند.
بسياري از ما نكات زيادي درباره ي آنتي اكسيدان ها شنيده ايم و شايد مي پنداريم كه چيزهاي زيادي درباره ي كارآيي آن ها مي دانيم ولي در واقع، تنها عده ي كمي مي دانند كه آنتي اكسيدان ها واقعا چه چيزي هستند و اين ناآگاهي به نفع توليد كنندگان مواد غذايي تمام مي شود؛ چرا كه اطلاعات كمتر باعث مي شود خيلي راحت تر با انواع خوراك ها و غذاها كنار بياييد.
ماريون نستله(Marion Nestle) داراي مدرك دكتري و استاد تغذيه و پژوهش هاي غذايي و بهداشت عمومي در دانشگاه نيويورك مي گويد: آنتي اكسيدان ها در هاله اي از سلامت قرار دارند. آن ها مي بايست با چيزهاي بد در بدن شما بجنگند و مسلما كسي نيست كه نخواهد از اين ناجيان، بيشتر بهره مند شود؟
بي شك، آنتي اكسيدان ها براي سلامتي سودمند و مفيد هستند، ولي . . .
ايمان به روز حساب و باور كردن روز جزا، معيار مشخصي دارد و آن عمل است؛ يعني، هر كس خود را در مقام عمل بيازمايد كه: چگونه ام؟!
آيا به قيامت اعتقاد داريم؟
غزالي شايد 800 سال پيش مي گويد: اگر گذشتگان ما از صلحا بيايند و ما را ببينند، مي گويند حتماً اين مردم اعتقاد به قيامت و روز حساب ندارند؛ زيرا آثار ايمان به روز حساب را در زندگي ما نمي بينند! اين حرف، مربوطه به 800 سال پيش است؛ امروز اگر ما را ببينند چه مي گويند؟! امام صادق عليه السلام نيز همين معيار را به دستمان داده و فرموده:« من خاف شيئاً هربَ منهُ و مَن رَجا شيئاً طَلبَهُ ؛ هر كه از چيزي بترسد از آن مي گريزد و هرچه را كه دوست دارد دنبالش مي رود. . . .
8 راهكار به دست آوردن بصيرت *
عوامل و يا راهكارهاي عملي كسب بصيرت در دين و معارف آن چيست؟
اجمالا بصيرت به معناي آن است كه انسان در گرد و غبار فتنه ها و تاريكي هايي كه شيطان ايجاد مي كند تا حق و باطل با هم مخلوط شود و انسان ها گمراه گردند, حق را از باطل بازشناسي و راه را گم نكني. البته اين منوط به اين است كه راه كلي اسلام كه همان راه توحيد و ولايت است را به درستي شناخته باشي و بدان ايمان كامل داشته باشي و عملا ملتزم شده باشي. أو من كان ميتا فأحييناه وجعلنا له نورا يمشي به في الناس كمن مثله في الظلمات ليس بخارج منها كذلك زين للكافرين ما كانوا يعملون (انعام 122)
بصيرت در لغت
براي بصيرت در لغت معاني متعددي نقل گرديده از جمله : بينايى. دانايى. زيركى. هوشيارى. بينش. آگاهى. چشم خرد. (لغت نامه دهخدا)
بصيرت در اصطلاح
شـنـاخـت روشـن و يـقـيـنـي از ديـن، تـكـليـف، پـيـشـوا، حـجـّت خـدا، راه، دوسـت ودشـمـن، حـق و بـاطل، (بصيرت) نام دارد. (پيامهاي عاشورا - جواد محدثي)
شهيد مطهري در تعريف روشن بيني يا همان بصيرت كه تجلي آن در رفتار امام حسين عليه السلام بود مي گويد : روشن بيني يعني چه؟ يعني حسين (ع) در آن روز چيزهايي در خشت خام ميديد كه در آيينه هم نميديدند. ( مطهري، مرتضي، حماسه حسيني 2، ص84)
راهكارهاي عملي كسب بصيرت
در روايات معصومين عليهم السلام كسب بصيرت از دو منظر مورد توجه قرار گرفته است كه در اين نوشتار به اختصار به هر دو محور اشاره مي گردد .
اول : موانع كسب بصيرت
برخي از امور و گرايش ها در وجود انسان مانع از بصيرت يافتن وي مي گردد بگونه اي كه با وجود يقين به حقانيت موضوعي ، آن را ناديده گرفته و چشم بصيرت خود را نسبت به آن فرو مي بندد كه در اينجا به دو مورد اشاره مي كنيم :
اميرالمومنين علي عليه السلام :هرگاه چشم ظاهري، شهوت را ببيند چشم دل انسان نسبت به عاقبت كار كور گردد
1- دلبستگي به دنيا
حضرت علي عليه السلام در اين خصوص مي فرمايد :انّ الدّنيا دار محن، و محلّ فتن، من ساعاها فاتته، و من قعد عنها و اتته، و من ابصر اليها اعمته...
بدرستى كه دنيا خانه محنت هاست، و جايگاه فتنههاست، كسى كه طلب كند آن را هلاكش كند؛ و كسى كه به دنبالش نباشد با او بنيكوئى همراهي كند ؛ و هر كه نظر كند بسوى آن ، كور گرداند او را ( چشم بصيرت را از او مي گيرد )....(شرح آقا جمال الدين خوانسارى بر غرر الحكم ج2 ص 637 )
نمونه هاي تاريخي اين گروه از افراد نيز همچون «عمر سعد» ها كه به خاطر دلبستگي دنيا ، چشم بصيرت خود را كور كردند و به مبارزه با حق پرداختند كم نيستند .
2- گرفتار شدن به شهوات و لذت ها
اميرالمومنين علي عليه السلام در اين باره مي فرمايد : . . .
نوروز امسال سينماهاي كشور ميزبان تازهترين ساخته مسعود دهنمكي هستند؛ فيلمي كه آخرين بخش از سهگانه جنجالي اين فيلمساز تازهنفس محسوب ميشود و هيچ دور از انتظار نيست اگر توفيقي پررنگتر از 2 قسمت ابتدايي به همراه داشته باشد
«اخراجيها3» براي رسيدن به مرحله اكران و مواجهه بيواسطه با مخاطبان پرشور خود مسير پرفراز و نشيبي را طي كردهاست كه در آستانه اكران عمومي مرورش خالي از لطف نيست.
مسعود دهنمكي پس از پايان پروژه اخراجيها در آغاز مسيري تازه قرار دارد؛ مسيري كه ميتواند با انتخابهاي صحيح اين فيلمساز را به فيلمسازي موثر در دهه چهارم انقلاب بدل كند اما لازمه بهرهمندي از اين امتياز . . . .
*جملات عجيب سال *89
از آن جايي كه در فوتبال ايران بيشتر «حرف» زده مي شود تا اين كه كسي اهل «عمل» باشد و بخواهد واقعا كار متفاوتي انجام دهد، بنابراين يكي از جذاب ترين بخش هاي ويژه نامه هاي نوروزي، مي تواند بررسي با نمك ترين جملات يك سال گذشته باشد.سخناني كوتاه و موشكافانه(!) كه بعضي هاي شان در عين ايجاز، يك دنيا معني دارند.
مطابق معمول،ما هم به اين سنت حسنه گردن مي گذاريم و شما را به ميهماني جملات قصار اهالي فوتبال مي بريم. لذت ببريد از اين همه در و گوهر لطفا!
جواد خياباني: گزارشگر سلطنت طلب ها و منافقين نيستم.
(اظهار نظري بحث برانگيز از آقاي گزارشگر، در طول پرفشارترين روزهاي زندگي اش، يعني همزمان با جام ملت هاي آسيا.)
وكيل سعيد علي حسيني: اين جوان «كودن» است، متوجه نبوده چي خورده!
(مثلا دفاعيات وكيل وزنه بردار مظلوم و قرباني شده ايراني از او در دادگاه بين المللي ورزش. اين احتمالا مصداق يكي از همان دوستاني است كه داشتنش، آدم را از دشمن بي نياز مي كند!)
پرويز مظلومي: اميدوارم روي كف دست قطبي ننوشته باشند «حذف»!
(سرمربي استقلال يكي از منتقدان دو آتشه افشين قطبي بود و يك بار هم به خاطر انتقاد از تيم ملي، با جريمه مالي مواجه شد! مظلومي اين جمله را قبل از بازي ايران و كره در جام ملت ها به خبرنگاران گفت.)
اميرقلعه نويي . . . .(لطفا پس از خواندن ادامه ي مطلب نظربدهيد)"منبع:تبيان"
یکی از پدیده های جدید و تاثیر گذار در حیطه اینترنت، وبلاگ می باشد. در سالهای اخیر این پدیده انقلابی در اینترنت و فرهنگ استفاده از آن به وجود آورده است. دلیل این امر قابلیت هائی است که در وبلاگ ها نهفته است. مهمترین قابلیت که تفاوت عمده وبلاگ و سایت نیز به حساب می آید این است که ایجاد یک وبلاگ احتیاج به تخصص و دانش خاصی ندارد و همین امر باعث شده است که افراد زیادی به وبلاگ نویسی روی بیاورند. در میان این افراد می توان طیف بسیار گسترده ای از افراد را مشاهده کرد. از پزشک و پرستار گرفته تا روزنامه نگار و دانشجو. تفاوت دیگر، رایگان بودن ایجاد و استفاده از وبلاگ هاست که این تفاوت نیز نقش بسیار مهمی در استقبال افراد و بخصوص جوانان از این پدیده دارد. همین استقبال گسترده باعث شده اطلاعات و مطالب بسیار مفیدی از این رهگذر به عرصه اینترنت افزوده شود . . . (لطفاپس از خواندن ادامه ي مطلب نظر بدهيد)
روبات : كلمه « روبات » يا « روبوت » از نمايشنامه علمي – تخيلي كارل چاپك نويسنده دهه 1920 چك واسلواكي اقتباس شده است .
چهل سال پس از اين تكنولوژي جديد « روبوتيك صنعتي » پا به عرصه گذاشت و امروز روبت ها دست هاي مكانيكي بسيار خودكارند كه كامپيوتر آنها را هدايت مي كند .
كاربرد هاي صنعتي روبات ها را در زمان كنوني مي توان به سه گروه زير دسته بندي كرد :
1) حمل مواد ، تخليه و بار گيري : در اين حالت كار روبات ها ، جابه جه كردن مواد و قطعات از جايي به جايي ديگر است .
2) كاربردهاي فرايندي : اين كاربرد ها عبارتند از نقطه جوشكاري ، جوش كاري قوسي ، رنگ پاشي و عملياتي كه در آنها وظيفه روبات كاربرد ابزاري خاص براي انجام برخي كارهاي توليدي در كارگاه هاست . . . (لطفا ادامه مطلب را كليك كنيد)
مصرف روزانه يك مشت آجيل بين پنج تا ۱۵سال به طول عمر ميافزايد.
هر سال ايام عيد ۵ ميليون ماهي مي ميرند. و جالب است بدانيد كه در سفره ي هفت سين باستاني ماهي قرمز وجود نداشته است. . . .
ترجيع بند از چند قطعه شعر تشكيل شده است كه هر كدام از اين قطعه شعرها داراي قافيه و وزن يكسان هستند و در آخر هر رشته شعر يك بيت يكسان با قافيه اي جداگانه تكرار مي شود.
بهترين ترجيح بندهاي مربوط به سعدي ، هاتف و فرخي است.
از ترجيع بندهاي معروف ادبي فارسي ترجيع بند هاتف است كه بيت ترجيع آن اين است:
كه نيكي هست و هيچ نيست جز او ----- وحده لا اله الا هو -----
نمونه اي از ترجيع بند از ديوان سعدي . . . . (حتما نظر بديد! )
شما هر چقدر هم كه دست هاي تان را بشوييد و آن ها را تميز نگه داريد و حتي مرتب از آب گرم و صابون استفاده كنيد باز هم نخواهيد توانست آن چه را در زير ناخن هاي تان اتفاق مي افتد كنترل كنيد . . . . (لطفا پس از خواندن ادامه مطلب مارا از نظرات سازنده ي تان مطلع سازيد)
آيا مي دانيد اينترنت ماهواره اي چيست؟ كاربران اينترنت با استفاده از امكانات مختلف قادر به اتصال به اينترنت و استفاده از منابع موجود مي باشند ، خطوط تلفن معمولي ( Dial up ) ، اينترنت Wireless ، خطوط DSL و ... از نمونه هاي موجود مي باشند .همانطــور كه مي دانيم حجم اطلاعات دريافتي ( Recieve ) در ارتباطات اينتـــرنتي همواره چندين برابر بيش از اطلاعات ارســـالي ( Send ) مي باشد ، تكيه بر همين واقعيت است كه سرويس دهندگان اينترنت نيز به طرق مختلف سعي بر اضافه كردن پهناي باند دريافت خود داشته باشند.
يكي از روشهاي دريافت اطلاعات با سرعت بالا استفاده از ماهواره است. به زبان ساده ارسال اطلاعات به اينترنت از طريق خطوط تلفن معمولي، اينترانت، وايرلس و يا خطوط DSL مي باشد و دريافت اطلاعات ( Recieve ) از طرِيق ماهواره تامين مي گردد كه به آن اينترنت يك طرفه گفته مي شود. .لذا با توجه به ســـرعت بسيار بالاي دريافت اطلاعات،شما قادر به استفاده از اينترنت پـــر سرعت ، ده ها برابر سريعتـــر از خطوط Dial up خواهيد بود .
تكنولوژي ارائه اينترنت از طريق ماهواره سالها است فكر صاحبان تجارت و شبكه را به خود مشغول كرده است. در جهاني كه از هر ده نفر، هفت نفر هنوز به اينترنت دسترسي ندارند و . . . . . (خواهشا پس از خواندن ادامه ي مطلب نظرتان را بگوييد متشكرم)
باورهاي غلط درباره سرماخوردگي كودكان:
دراين مطلب باورهاي غلط درباره سرماخوردگي كودكان را براي شما بيان مي كنيم.
براي كاهش دردهاي عضلاني چه كار بايد كرد؟
اين دردها ممكن است با عفونت و درد گوش همراه باشد. تسكين اين درد بايد با استامينوفن صورت گيرد، ولي متأسفانه هنوز خيلي از والدين با دود سيگار سعي در كاهش درد گوش دارند در حالي كه اين كار اصلا فايده ندارد. البته گرم كردن ناحيه دردناك كمي تسكين دهنده است، منتها دود سيگار بهويژه اگر كودك آلرژي داشته باشد، بيماري او را تشديد ميكند.
كودكي كه سرما ميخورد، مسلما اشتهايش كم است و همين مادر را نگران ميكند. آيا درست است كه در اين مواقع كودك را وادار به خوردن غذاي بيشتري كنيم؟
خير، در اينجا مادر بايد تعداد دفعات غذا دادن را بيشتر كند، نه اينكه او را وادار به . . . . . پس از خواندن ادامه مطلب نظرتان را نيزبگوييد!متشكرم
خواندن قصه قبل از خواب براي كودكان، تنها اين نيست كه هر شب طوطي وار يك كتاب خاص را سطر به سطر براي او بخوانيد. قصه خواني، فرصتي براي كودك است كه قبل از خواب به آغوش گرم پدر يا مادر پناه ببرد و با آنها ارتباط برقرار كند. اين توجه پدر و مادر، خاطراتي از صميميت، رشد، پرورش و احساس امنيت در ذهن كودك بر جا مي گذارد كه سرتاسر عمر او را همراهي خواهد كرد. گاهي اوقات ممكن است حال و حوصله قصه خواندن براي فرزندتان نداشته باشيد اما مطمئن باشيد كه او اين لحظات را جزئي حياتي از برنامه روزانه خود ميداند.
قبل از قصه گفتن بچه را آماده كنيد
در بحث كتابخواني براي كودكان، زمان اهميت بسزايي دارد. كودكان خردسال ممكن است دوست داشته باشند هنگام شنيدن قصه روي پاي شما بنشينند و تاب بخورند، درحاليكه كودكان بزر گتر ترجيح ميدهند قبل از شروع قصه در رختخواب خود خزيده باشند. مطمئن شويد كه كودك قبل از غرق شدن در قصه، مسواك زده، دستشويي رفته و . . . . پس از خواندن ادامه مطلب نظرتان را نيزبگوييد
قرآن كتاب آسماني مسلمانان، راهنما و هدايتگر بشريت و روشندلان عالم است و در فضيلت قرائت اين كتاب آسماني احاديث و روايات بسياري از سوي پيامبر اعظم (ص) و ائمه معصومين (ع) نقل شده است.
حضرت اميرالمؤمنين علي بن ابي طالب (ع) درباره ويژگي هاي معنوي و درماني قرآن مي فرمايند: "آگاه باشيد! همانا اين قرآن پند دهنده اي است كه نمي فريبد و هدايت كننده اي است كه گمراه نمي سازد و سخنگويي است كه هرگز دروغ نمي گويد. كسي با قرآن همنشين نشد، مگر آن كه به او افزود يا از او كاست، در هدايت او افزود و از كوردلي و گمراهي اش كاست. آگاه باشيد! كسي با داشتن قرآن، نيازي ندارد و بدون قرآن بي نياز نخواهد بود. پس درمان خود را از قرآن بخواهيد و در سختي ها از قرآن ياري بطلبيد، كه در قرآن، درمان بزرگترين بيماري ها، يعني كفر و نفاق و سركشي و گمراهي است. . . . لطفا پس از خواندن ادامه مطلب نظرتان را نيز بگويد.**منبع:سايت تبيان**